Om BegynderKokken
Jeg hedder Anders og er en fyr på 30 år, som er begyndt at interessere mig for, at lave mad. Et af de store problemer jeg er rendt ind i er, at de fleste opskrifter altid går ud fra, at man kender alle de basale ting om madlavning. Hvorfor skulle man vide, hvad det betyder, at "sigte mel"?
Andre problemer, jeg er rundt ind i, hvad er det egentligt, at de vil have i den kage? Og hvordan ser emballagen ud, når jeg skal finde det i supermarkedet og i hvilken afdeling skal jeg kigge? Dette vil jeg forsøge at besvare, efterhånden som jeg selv finder ud af det.
Men der vil selvfølgelig også komme en masse opskrifter. Ofte finder jeg opskrifter på andre hjemmesider og når jeg bringer en af disse, har jeg selvfølgelig selv prøvet at lave den og vil prøve at beskrive fremgangsmåden bedre, end originalen. Måske laver jeg lidt om på nogle ting, men det skal jeg nok gøre opmærksom på. En smule historie til opskrifterne kommer der nok også, men jeg skal nok holde det så kort som muligt. Det er jo maden vi er efter.
BegynderKokken, Anders |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar